Марио Ангелов – кърти чисти извозва всякакъв матриал :-)

Марио Ангелов е бивш сошъл маркетинг магнат, настоящ собственик на най-голямата кърти, чисти, извозва корпорация на 300 км около Подуене и най-авторитетния, пишман фен на белия балет, известен с това, че никога не е познал резултат от мач на Реал Мадрид.

Господин Ангелов е и първият бизнесмен, който закупи 100 стикера Некоректна фирма и беше така мил, както и симпатичен да даде кратко интервю за читателите.

Марио Ангелов

Журналист : Здравейте г-н Ангелов, заварваме Ви да броите милиони, как стана така че от фирмичка за местна консумация, сега делите бостан с г-н Пееф ?

Марио Ангелов : Преди година имах неблагоразумието да закупя едни други стикери и да ги разлепя по офиса и служебните багери. Всичко тръгна на зле. Бизнесът се срина, изгониха ме от фирмата за сошъл мошъл услуги, матриЯла от другия бизнес се писаха за бежанци и зачезнаха по немско…

Реал за пореден път не взе нищо и даже лефски без малко да изпадне. Жена ми избяга със шофьор на копърка, а във фейса кьораво куцо и сакато се гъбаркаше с точните ми футболни прогнози.

Журналист : Какво се промени, че нещата се обърнаха ?

Марио Ангелов : Преди няколко дни научих за стикерите НЕкоректна фирма. Бях скептичен, но с последните си стотинки, не си купих билетчета от Националната лотария, а инвестирах в тези чудотворни лепенки :-)

Журналист : Верно ли са чудотворни ?

Марио Ангелов : И аз не повярвах в началото, но да видим фактите :

1. лефски вкара гол,
2. Манчестър Юнайтед би някого,
3. Реал Мадрид без малко щеше да бие ако им бяха дали още 3 дузпи
4. Познах че Барса ще е Шампион …

Журналист : топка, върти сЪ, но това е само за футбола

Марио Ангелов : Първо си излекувах гъбичките на краката, след като само ги докоснах с вълшебните стикери. Косата ми се накъдри, ама то май е от шампоана с колаген, който ползвам.
Залепих един стикер на шкембето си и отслабнах с 200 грама за една нощ. Спрях и цигарите, алкохола, жените… Даже и запека ми мина

Журналист : Ама това е за здравето, а аз за бизнеса да попитам

Марио Ангелов : Там пък действат замечательно и безотказно. Още първата вечер пратих мангалите да облепят офиси, камиони, лагерни колички на всичките си конкуренти около Герена.

Малко са се престарали и теглили по един бой на наемния им матриал и по един хОй на жените им. Както и да е, да не навлизам в интимни подробности.

Факт е обаче, че на сутринта при търсене на кърти, чисти, извозва бях позициониран над логото на Гугел, Яндекс, Diri.bg, а конкурентите бяха чак на 4-та страница и надоле. Даже Реал мадрид за малко стана Фтори, но пак се свлече с 2-3 места.

Рекламата ми грееше на топ позиции в Замунда, Блиц, Пик, Чук Чук и всички правителствени сайтове. А Зелени ХИЕНИ ме обявиха за Еко ОЛИГАРХ на годината.

Журналист : Всички знаем, че SEOM се грижи за вашите онлайн активности, а лично Огнян Младенов Ви е солташак …

Марио Ангелов : Това е провокация. Тези нещастници са си платили за този въпрос само и само да им сложите един линк, а ?

Журналист : Те са фирма на Пееф, задължени сме във всяка статия да им слагаме линк, няма как …

Марио Ангелов : А относно оная червена русенска прокоба не искам да и чувам името… Всеки път като каже и Реал пада

Журналист : Да завършим с нещо оптимистично, а ?

Марио Ангелов : сЯ, ти тия пачки виждаш ли ги ?

Журналист : предполагам, че са ми за хонорара ? :-)

Марио Ангелов : цък, с тия пачки отивам и си купувам 2% от НЕкоректна фирма, после има едни игри с еврофондове, ама няма да тЪ отварям за тях.

Само намеквам, че Бойко е казал на двете каки, че фирма без техен стикер обществена порчъка няма да види.

Журналист : Това е чутовно, скандално, шокиращо …

(Фтора част на интервюто с Марио Ангелов, четете утре в Bivol.bg)

кърти, чисти, извозва

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *